الخميس، 30 أبريل 2009

de varkens griep

Vraag en antwoord op de varkens griep door de Britse krant The Times.

De varkens griep? En waar ze vandaan kwamen?

Is een respiratoire infecties veroorzaakt door het influenza type "A", en meestal raakt varkens, maar kan worden overgedragen op de mens. Deze nieuwe stam wordt waarschijnlijk gevormd wanneer een Verosan influenza varkens ouder dan dezelfde varkens in Mexico, deze virussen vervolgens uitgewisseld genen te worden van een nieuwe stam.

Zijn gezicht maskers ons beschermen tegen besmetting?

Mogelijk, maar het bewijs waarop het anders. Australische studie heeft aangetoond dat deze maskers kan de kans op infectie, maar als de zes-passende wijze en slechts een continue basis. De Britse regering heeft opgeslagen 350 miljoen werknemers het mom van de gezondheid zaken, maar er is geen plannen voor de distributie een van hen aan het grote publiek.

Welke symptomen?

Varkens griepachtige symptomen zijn vergelijkbaar met die veroorzaakt door de seizoensgebonden influenza bekend. Deze omvatten koorts, hoest en keelpijn en lichamelijke pijnen, hoofdpijn, en hij toonde enige vermoeidheid. Sommige mensen krijgen diarree en braken.

Hoe weet ik of ik moet naar de dokter?

Als ik vond de vorige symptomen je leeft op plaatsen waar de bevestigde gevallen van aviaire of varkens onlangs reisde naar Mexico, moet u vervolgens verzoek medisch advies inwinnen. Wat de patiënten niet naar de artsen om het risico van overdracht van de ziekte aan anderen. In plaats daarvan moet worden Ilasmoa hun huizen en riep in een medisch advies.

Is het te genezen?

Mogelijke gebruik van drugs zoals influenza Tamiflu of Relnez en er is geen medicijn voor de griep de oudste van deze.

Is er een vaccin?

Aantal Stam is geïsoleerd en nu duurt het drie tot zes maanden voor de productie van een vaccin.

Waarom varkens gedood griep mensen in Mexico, terwijl de milde gevallen alleen in de Verenigde Staten?

Wetenschappers zeker weet niet waarom tot nu toe, maar de meest waarschijnlijke antwoord is dat we hebben om te ontdekken in de volle omvang van de uitbraak. Er is een mogelijkheid dat het virus circuleert in Mexico voor een aantal weken, maar in vermomming, omdat het meestal veroorzaakt slechts geringe symptomen. Er kunnen honderden kleine gevallen en sterfgevallen elk opgetreden. Mexicaanse uitbraken en kan gewoon verder gevorderd is dan die in Amerika.

Betekent dit dat we verwachten te zien doden in de Verenigde Staten en elders ook?

Mogelijk. Er zullen misschien wel de meeste gevallen, maar veel van degenen die stierven in Mexico niet met de snelheden. En medische reactie zal sneller en effectiever in landen als Amerika en Groot-Brittannië, en dit zeker Senqd leven.

Hoe mijzelf beschermen?

Neem de normale voorzorgsmaatregelen. Esther Attsp hoesten en tissuepapier ontvangst onmiddellijk na, en was je handen vaak. En volwassenen die Ilasmoa hun huis als ze ziek worden, en moeten we de kinderen thuis en voorkomen dat ze gaan naar school.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

السلام عليكم ضع تعليقك وأترك بصمتك علي الموضوع مع خالص أحترامي وتقديري